Broadcast Services

System Integration

Med over 20 års erfaring indenfor design af specal-løsninger til forskellige former for tv-produktion vil vi mene, at vi forstår de mange udfordringer et system skal håndtere.
NEP Denmark har tegnet flere store tv-løsninger, blandt andet Folketingets tv, som er bygget op helt fra de tomme lokaler, til i dag at have fuldt integreret afvikling fra 14 mødelokaler, 6 produktionsbokse, MCR og continuity.

NEP Denmark er også leverandør af remote kamera systemet, Telemetrics, som er installeret på blandt andet DR og TV2.

Vi tegner og indretter også tv-studier til Corporate-kunder. Det er meget efterspurgt med vores letbetjente 1-1-tv-studie, hvor hele studiet tændes og er klar til optagelse med et enkelt tryk på 1 knap.
Vi leverer også større og mere komplekse løsninger. Alle løsninger er unikke og bliver tegnet og skabt af vores dygtige specialister, som ikke har lavet andet igennem de sidste 20 år.

SE MERE HER
Features

Vi følger jer hele vejen

Vi er stolte af at være 'den udvalgte' hos vores kunder. Vores hold af eksperter sætter en ære i at hjælpe dig med at administrere din infrastruktur fra design over opbygning til færdigt projekt.
Vi hjælper med teknisk support og vedligeholdelse så længe du ønsker det.

Features

Vores strategi

NEP Group har en fast plads ved bordet, hos producenter af udstyr, når de skal tænke i nye produkter og designs. Vi er den største kunde hos næsten alle producenter af transmissionsteknologier og udstyr i hele verden. Derfor har vi ikke kun erfaring med næsten alt på markedet i dag, vi har også en plads ved bordet, når morgendagens produkter designes. Hos NEP bruger vi denne viden til at guide vores kunder gennem det stadigt skiftende teknologilandskab, og til at vælge den rigtige teknologi til deres produktion og budget.

Features

Systemdesign

Vi har dygtige og erfarne systemteknikere der forstår omfang og detaljer i selv komplicerede systemer. NEPs ingeniører og strateger arbejder sammen for at optimere alle arbejdsgange ved hjælp af den bedste teknologi og skaber dermed de bedste systemer.

Features

Brugerdefineret opbygning og installation

Vores ingeniører arbejder sammen med vores team af teknikere og håndværkere for at sikre, at alt fra routing til fibersystemer, fra udseende til følelsen af stativer og konsoller er det bedste. Det tror vi på skaber de mest exceptionelle produkter.

Features

Teknisk support og vedlighold

Med over 1,650 ingeniører og teknikmedarbejdere over hele kloden, er vi klar til at hjælpe og supportere dig og dit system når som helst og hvor som helst du har brug for os.

Features

et kig ind i fremtiden

Vi har været i branchen længe nok til at se radikale skift og ændringer i teknologier. Denne indsigt har hjulpet os med at planlægge og tilpasse os nye teknologier.
Vi har også lært hvornår ny viden tilfører værdi til udsendelseskæden, og bringer den gerne videre til vores kunder.
Lad os hjælpe jer med at bygge et anlæg i dag, som kan tilpasses de ændringer morgendagen bringer med sig.

Vi hjælper jer gennem alle faser fra planlægning, opbygning og til langvarig vedligholdelse.

Referencer