Broadcast Services

System Integration

Med over 20 års erfaring indenfor design af special-løsninger til forskellige former for tv-produktion forstår vi de mange udfordringer et system skal håndtere for at matche en kundes krav og ønker.

NEP Denmark har tegnet flere store tv-løsninger, blandt andet Folketingets TV, som er bygget op helt fra de tomme lokaler, til i dag at have fuldt integreret afvikling fra 14 mødelokaler, 6 produktionsbokse, MCR og continuity.

NEP Denmark er også leverandør af remote kamera systemet, Telemetrics, som er installeret på blandt andet DR og TV2.

Vi tegner, planlægger og indretter også tv-studier til virksomheder, som matcher  Kommnikations og/eller Marketing afdelingernes behov.

Her kan vi levere alt fra letbetjente 1-1-tv-studier, hvor hele studiet tændes og er klar til optagelse med et tryk på 1 knap til større og mere komplekse in-house produktions-løsninger.

Alle løsninger er unikke og bliver tegnet og skabt af vores dygtige specialister, som ikke har lavet andet igennem de sidste 20 år.

SE MERE HER
SYSTEM INTEGRATION

Vi følger jer hele vejen

Vores dygtige hold af tekniske eksperter sætter en ære i at hjælpe jer med at designe  jeres infrastruktur fra design over opbygning til færdigt projekt.

Vi hjælper gerne med teknisk support , administration og vedligeholdelse, så længe der er et behov og ønsker om det, hvorfor vi ikke efterlader en halv løsning og et kunde-team uden træning.

Vi er stolte af, at være partnere med vores kunder. Uanset om de er større virksomheder, Broadcaster eller offentlig myndighed.

SYSTEM INTEGRATION

FORSTÅR DEN TEKNiSKE UDVIKLING

NEP har en fast plads ved bordet, hos de globale producenter af udstyr, når de skal tænke i nye produkter og designs. Vi er nok den største kunde hos næsten alle producenter af transmissionsteknologier og udstyr i hele verden. Derfor har vi ikke kun erfaring med næsten alle tekniske løsninger på markedet i dag, men NEP har også en rolle, når morgendagens produkter designes og udvikles.

Hos NEP bruger vi denne viden til at guide vores kunder gennem det stadigt skiftende teknologilandskab, og til at vælge den rigtige teknologi til deres produktion, behov og budget.

SYSTEM INTEGRATION

Systemdesign

Vi har dygtige og erfarne systemteknikere, der forstår omfang og detaljer i selv komplicerede systemer. NEPs ingeniører og teknikere arbejder sammen for at optimere alle arbejdsgange ved hjælp af den bedste teknologi og skaber dermed de bedste systemer.

SYSTEM INTEGRATION

Brugerdefineret opbygning og installation

Vores ingeniører arbejder sammen med vores team af teknikere og håndværkere for at sikre, at alt fra routing til fibersystemer, fra udseende til følelsen af stativer og konsoller matcher behov og ønsker. Det tror vi på skaber de bedste leverancer.

SYSTEM INTEGRATION

Teknisk support og vedlighold

Hos NEP er vi på verdensplan over 1 650 dygtige ingeniører og teknikere, som står klar til at hjælpe og supportere skulle der være behov for kompetent assistance. Uanset system og løsning i sidder med skal vi nok finde en, der kan hjælpe.

SYSTEM INTEGRATION

et kig ind i fremtiden

Vores mange årige erfaringer i branchen gør at vi har set og oplevet radikale skift og ændringer i teknologier. Denne indsigt har hjulpet os med at planlægge og tilpasse os nye teknologier til gavn for vores kunder.
Vi har lært, hvornår og hvordan ny viden og teknologi tilfører værdi til produktioner, og vi bringer den ind i vores partnerskaber med vores kunder.
Lad os hjælpe jer med at designe og bygge et produktions set-up i dag, som kan tilpasses de ændringer morgendagen bringer med sig.

Vi hjælper jer gennem alle faser fra planlægning, opbygning til DRIFT OG vedligholdelse.

Referencer