System Integration

Vi designer en specialløsning der passer til jeres behov

Med over 20 års erfaring indenfor design af løsninger til forskellige former for produktion vil vi mene, at vi forstår de mange udfordringer et system skal håndtere.


Vi kan hjælpe jer gennem alle faser fra planlægning, opbygning og til langvarig vedligholdelse.

KONTAKT OS HER

Vi følger jer hele vejen

Vi er stolte af at være 'den udvalgte' hos vores kunder. Vores hold af eksperter sætter en ære i at hjælpe dig med at administrere din infrastruktur fra design over opbygning til færdigt projekt.
Vi hjælper med teknisk support og vedligeholdelse så længe du ønsker det.

Vores strategi

NEP er den største kunde hos næsten alle producenter af transmissionsteknologier og udstyr i hele verden. Derfor har vi ikke kun erfaring med næsten alt på markedet i dag, vi har også en plads ved bordet, når morgendagens produkter designes. Hos NEP bruger vi denne viden til at guide vores kunder gennem det stadigt skiftende teknologilandskab, og til at vælge den rigtige teknologi til deres produktion og budget.

Systemdesign

Vi har dygtige og erfarne systemteknikere der forstår omfang og detaljer i selv komplicerede systemer. NEPs ingeniører og strateger arbejder sammen for at optimere alle arbejdsgange ved hjælp af den bedste teknologi og skaber dermed de bedste systemer.

Brugerdefineret opbygning og installation


Vores ingeniører arbejder sammen med vores team af teknikere og håndværkere for at sikre, at alt fra routing til fibersystemer, fra udseende til følelsen af stativer og konsoller er det bedste. Det tror vi på skaber de mest exceptionelle produkter.

Teknisk support og vedlighold

Med over 1,650 ingeniører og teknikmedarbejdere over hele kloden, er vi klar til at hjælpe og supportere dig og dit system når som helst og hvor som helst du har brug for os.

et kig ind i fremtiden

Vi har været i branchen længe nok til at se radikale skift og ændringer i teknologier. Denne indsigt har hjulpet os med at planlægge og tilpasse os nye teknologier.
Vi har også lært hvornår ny viden tilfører værdi til udsendelseskæden, og bringer den gerne videre til vores kunder.
Lad os hjælpe jer med at bygge et anlæg i dag, som kan tilpasses de ændringer morgendagen bringer med sig.


Referencer