Broadcast Services

Corporate Streaming

Skal din virksomhed ud med et budskab til en bredere målgruppe? - og vil I gerne udsende et professionelt look, så kan vi hjælpe jer.

NEP har 30 års erfaring indenfor tv-produktion og design af tekniske løsninger, derfor har vi både kompetencerne, udstyret og mandskabet til at løfte alle opgaver inden for Corporate streaming.

Kontakt OS
Features

Vi følger jer hele vejen

Vi er stolte af at være 'den udvalgte' hos vores kunder. Vores hold af eksperter sætter en ære i at hjælpe dig med at administrere din infrastruktur fra design over opbygning til færdigt projekt.
Vi hjælper med teknisk support og vedligeholdelse så længe du ønsker det.

Features

Vores strategi

NEP er den største kunde hos næsten alle producenter af transmissionsteknologier og udstyr i hele verden. Derfor har vi ikke kun erfaring med næsten alt på markedet i dag, vi har også en plads ved bordet, når morgendagens produkter designes. Hos NEP bruger vi denne viden til at guide vores kunder gennem det stadigt skiftende teknologilandskab, og til at vælge den rigtige teknologi til deres produktion og budget.

Features

Systemdesign

Vi har de bedste systemteknikere der forstår omfang og detaljer i selv komplicerede systemer. NEPs ingeniører og strateger arbejder sammen for at optimere alle arbejdsgange ved hjælp af den bedste teknologi og skaber dermed de bedste systemer.

Features

Brugerdefineret opbygning og installation

Vores ingeniører arbejder sammen med vores team af teknikere og håndværkere for at sikre, at alt fra routing til fibersystemer, fra udseende til følelsen af stativer og konsoller er det bedste. Det tror vi på skaber de mest exceptionelle produkter.

Professionelt setup af udstyr til streaming.
Vi kan hjælpe jer gennem alle faser fra planlægning, opbygning og produktion

Referencer