Behind Powerful Production

I over 30 år har NEP været de førende i verden inden for tekniske leverancer enten det er til store sportsbegivenheder, underholdning, musik og firmaarrangementer. Vores tekniske er OB- og studieproduktioner, Multirigg, System Integration og drift af kanaler.
På verdensplan har NEP over 4.000 medarbejdere der drives af en passion for faget med fokus på teknisk innovation. Sammen har vi støttet produktioner i 88 lande på alle 7 kontinenter.

Vi er kendt over hele branchen for at hæve barren inden for tekniske leverancer - og vi tør godt sige, at når content managers har brug for den bedste løsning, så kontakter de NEP.

Features

Powerful Flexibility

Vi er anerkendt i branchen for vores dygtige og erfarne teknikere

 • NEP har over 2.000 højtuddannede og erfarne tekniske ingeniører, der arbejder for en række kunder og projekter på tværs af vores verdensomspændende netværk. Mange er anerkendt i hele branchen for deres bidrag og ekspertise.
 • Vi søger altid efter innovative ideer og skabte CTO's kontor for at fokusere på trends i branchen, ny teknologi og mulighed for at udvikle kreative og effektive løsninger til vores kunder.
 • NEP er forpligtet til at tilbyde uddannelsesmuligheder og karriereudviklingsmuligheder, samt være ledende indenfor næste generation af ingeniører.
Features

Innovative i samarbejde med kunden

Vi tager gerne de nødvendige skridt for og med vores kunder. Det er en del af NEPs DNA - hvem vi er og hvordan vi driver vores forretning.

 • Gennem mange års erfaring har vi lært at udvikle og implementere ny teknologi. Resultaterne taler for sig selv - se mere her.
 • NEP har en fast plads om bordet hos vores større leverandører. De lytter til os, når vi fortæller dem hvad vores kunder efterspørger, og sammen udvikler vi nye teknologiløsninger.
Features

Brugerdefinerede løsninger

Vi tilbyder løsninger ud fra dine ønsker. Om det er store eller små begivenheder. Sammen får vi skitseret og identificeret det unikke og skabt en passende løsning, som sætter liv i din idé..

 • NEP’s løsninger kan skaleres i alle størrelser og alle begivenheder med alle tænkelige ressourcer og services.
 • Alle løsninger er tilpasset den enkelte kundes behov i alle trin fra design over integration og udførelse til support.
 • Vi har den største mængde af udstyr og kvalificeret mandskab, der kan sendes præcis derhen hvor der er brug for det.
Features

Global - med lokal support

Lige meget hvor i verden en begivenhed finder sted, så er NEP klar. Vi hjælper med support fra dansktalende personale eller fra vores lokale NEP partnere.

Features

Powerful Flexibility

Lorem ipsum dolor sit amet, an ferri ubique vituperata pro, ea duo novum feugait appareat, ne vel quot natum tantas. In pro laoreet convenire forensibus.

Lorem ipsum dolor sit amet, an ferri ubique vituperata pro, ea duo novum feugait appareat, ne vel quot natum tantas. In pro laoreet convenire forensibus. An utamur pertinacia est, pro aeque vituperata ex. Sed in pericula repudiandae, ea duis luptatum eam. Doming suscipiantur ea has, dolor luptatum dissentias et vel.

 • Lorem ipsum dolor sit amet, an ferri ubique vituperata pro, ea duo novum feugait appareat, ne vel quot natum tantas.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, an ferri ubique vituperata pro, ea duo novum feugait appareat, ne vel quot natum tantas.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, an ferri ubique vituperata pro, ea duo novum feugait appareat, ne vel quot natum tantas.
Features

Solid erfaring

Gennem mere end 30 år har NEP været en solid partner til de mest sete begivenheder rundt om i verden.

Vi er stolte af ALLE vores produktioner. Lige fra store internationale begivenheder til små regionale events.
Vi elsker bare det vi laver!

OM OS

Referencer